Uutiset

AAU:n ratapäivä ja uusi hallitus

AAU:n maailmanmestarit yhteiskuvassa, Minna Sillankorva ja Lauri Riekkola.

Ratapäivän pörinöitä

AAU:n ratapäivä vietettiin hieman kosteissa merkeissä sunnuntaina 8.10., mutta kelistä huolimatta paikalle saapui mukavasti seuran väkeä kalustoineen. Jopa kartingautot pörräsivät varikolla sateesta huolimatta. Kilpa-autojen lisäksi rataan tutustuttiin myös siviiliautoilla, Ahveniston upea rata tarjoaa kyllä mahtavia ajoelämyksiä hieman rauhallisemmalla vauhdillakin nautittuna!

 

Syyskokous, kahvia ja pullaa

Rata-ajon lisäksi pidimme päivän päätteeksi yhdistyksen syyskokouksen, johon osallistui 14 yhdistyksen jäsentä. Puheenjohtajaksi valittiin Jouni Heikkilä, hallitukseen erovuorossa olevien paikoille tulevalle kaksivuotiskaudelle valittiin Ilkka Elomaa, Ville Kankaanpää sekä Kari Lammia. Varajäseniksi yksivuotiskaudelle valittiin Tommi Muilu, Risto Pekonen sekä Marko Tuominen. Uusi hallitus tarttuu yhdistyksen rattiin vuodenvaihteessa, ja toivookin yhdistyksen jäseniltä yhteydenottoja seuran toiminnan kehittämistä varten!

Ahkerimmin rataa kiersi V1600-luokan Mazdallaan lahjakas Suvi Jyrkiäinen, joka kyyditsi sidosryhmiä ja sponsoreita.

AAU:n ratapäivä ja syyskokous 8.10.

AAU järjestää jäsenilleen ratapäivän Ahveniston moottoriradalla sunnuntaina 8.10. klo 12-18. Tule fiilistelemään rata-ajoa omalla autolla (kilpa-autoissa melut matalammalla tasolla). Tapahtumassa tarjolla myös rallimakkaraa. Klo 18 pidetään yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous moottoriradan kahviossa.

AAU mukana Ahveniston Vauhtipäivillä

AAU on mukana toteuttamassa Ahveniston Vauhtipäiviä 2.9. Ahveniston moottoriradalle. Talkoolaisia mahtuu vielä mukaan järjestelyhommiin.

Tarkempaa tietoa antavat:
Maarit (p. 050 – 3541454) – lähdönjärjestely
Terhi ( p. 0400 – 216441 ) lähtötuomareiden yhteyshenkilö
Jouni (p. 0400 – 515524)

AAU-kerhotakeista lisätilaus!

Suuren suosion saavuttaneesta AAU-kerhotakista tehdään lisätilaus! Takin hinta lisätilauksessa 40€/kpl. Laita sähköpostia AAU:n sihteerille Ville Kankaanpäälle osoitteeseen cellcluster@gmail.com ja ilmaise halukkuutesi kerhotakin tilaamisesta. Sovitustilaisuus pidetään myöhemmin sovittuna ajankohtana, takkeja tulossa lisää rajoitettu määrä, joten nopeus on tässäkin lajissa valttia.

 

AAU-kerhotakki

AAU-kerhotakki

Kiitokset Historic Grand Race -talkooväelle!

Suurkiitokset kaikille tavalla tai toisella Historic Grand Race 2017:n järjestämisessä mukana olleille! Tapahtuma oli erinomaisen hieno, ja kiitos tästä kuuluukin ahkeralle talkooväelle, kisakuskeille ja mekaanikoille kuin yleisöllekin!

Kanta-Hämeen autosuunnistussarja jatkuu!

Kanta-Hämeessä 60-luvulta alkaen järjestetyn autosuunnistuksen harjoitusajosarjan syyskausi käynnistyy Hämeenlinnassa 8.8. ajettavalla kisalla.

Kahdeksan kantahämäläisen autourheiluseuran järjestämässä kesäisessä AS-harjoitusajosarjassa ajettiin alkukesällä kolme kisaa. Sarja saavuttaa 8.8. puolivälin, sillä syyskaudella on ohjelmassa viisi tiistai-iltaisin ajettavaa harjoitusajoa.

AS-sarjan kisoihin osallistuminen on helppo ja edullinen tapa päästä sisään autosuunnistuksen maailmaan. Harjoitusajoissa ei vaadita minkään seuran jäsenyyttä tai tutkintoja, ja aloittelijoiden E-luokassa osanottomaksu on vain 10 euroa/pari/harjoitusajo.

Jokaisen harjoitusajon lähtöpaikalla on noin tuntia ennen E-luokan lähtöaikaa pieni aloittelijakoulutusinfo. AS sopii hyvin perheharrastukseksi, sillä kartanlukija voi olla ajokortiton ja alaikäinen. Kisasuoritus kestää 1–2 tuntia.

AS-sarjassa ei peritä sarjamaksua, mutta silti luokkien parhaat palkitaan sarjan päätyttyä. Kilpailija voi ajaa haluamansa määrän osakilpailuja, mutta sarjan loppupisteisiin lasketaan kunkin kilpailijan kuusi parasta suoritusta.

AS-harjoitusajosarjan jäljellä olevat osakilpailut ajetaan Hämeenlinnassa 8.8., Riihimäellä 15.8., Hyvinkäällä 22.8., Lopella 29.8. ja Lammilla 5.9.

Lisätieto tapahtumista ja sähköiset ilmoittautumiskaavakkeet löytyvät osoitteesta autosuunnistus.net => Kilpailut => AS-sarjat. Lisätietoa AS-sarjan kisoista saa myös Facebook-ryhmän Autosuunnistusta Kanta-Hämeessä kautta

AAU.FI uudistui!

Päivitimme nettisivumme, päällimäisenä ajatuksena ajankohtaisen tiedotuksen keskittäminen yhteen, kaikille saatavilla olevaan paikkaan. Tarkkailkaa tasaisin väliajoin näitä sivuja niin pysytte menossa mukana!