Syyskokousta ja uusia tuulia

Ahveniston Autourheilijat ry järjesti syyskokouksensa 17.10.2023 Ahveniston moottoriradan kahviossa. Kokouksessa käsiteltiin mm. tulevan kauden toimintasuunnitelma sekä talousarvio. Lisäksi valittiin yhdistykselle puheenjohtaja, sekä hallitukseen varsinaisia jäseniä erovuoroisten tilalle kausiksi 2024-2025, sekä varajäsenet vuodelle 2024.

Kokous keräsi hyvin väkeä paikalle. (kuva Marita Pekkarinen)

Hallituksen koostumus kaudella 2024:
Puheenjohtaja: Tommi Muilu
Varsinaiset jäsenet: Jouni Heikkilä, Ilkka Elomaa, Juha Karisto, Nico Väyrynen, Ville Kankaanpää, Kimi Karisto.
Varajäsenet: Marko Tuominen, Antti Linnaketo, Jukka Eskola.

Kuulimme myös Ahveniston moottoriradan uuden operaattorin Sami Liljedahlin mietteitä radan tulevaisuudesta, sekä keskustelimme yhteistyöstä yhdistyksen ja yrittäjän välillä. Voimmekin ilolla todeta, että moottoriradan, ja samalla koko Ahveniston alueen tulevaisuus näyttää oikein valoisalta!

AAU:n puheenjohtaja Tommi Muilu sekä moottoriradan uusi operaattori Sami Liljedahl. (kuva Marita Pekkarinen)