Tiedote Rata-SM 2020

Tiedote

Ahveniston autourheilijat ry.
24.5.2020

Julkaisuvapaa heti

Ahveniston Rata-SM 2020 -osakilpailu peruttu 

Ahveniston Rata-SM -osakilpailu on peruttu vuoden 2020 osalta. Ahveniston autourheilijat ry. on toimittanut 21.5.2020 asiasta ilmoituksen AKK:lle ja ilmoitus kilpailun perumisesta on otettu vastaan ja hyväksytty.

Pitkällisten keskustelujen perusteella AAU:n ratakisatoimikunta katsoi kilpailun perumisen ainoaksi mahdolliseksi vaihtoehdoksi COVID-19 -tilanteen aiheuttamassa poikkeustilanteessa.

Vallitsevissa olosuhteissa annettujen määräysten sekä niihin kohdistuvien mahdollisten muutoksien aikataulullisten tekijöiden perusteella ei Rata-SM -osakilpailun kaltaisen tapahtuman järjestäminen Ahveniston moottoriradalla ole mahdollista siten, että kaikkien tapahtumaan osallistuvien henkilöiden terveys ja turvallisuus voitaisiin taata.

Lisäksi Rata-SM -osakilpailun kaltaisen tapahtuman järjestäminen vaatii sellaisia esijärjestelyitä, joiden toteuttaminen poikkeustilaa koskevien säädösten ollessa voimassa korkeintaan kuukauden kerrallaan ei ole mahdollista. Ei myöskään ole kohtuullista pitää järjestelyihin liittyviä kolmansien osapuolien tarjoamia resursseja varattuna muiden pienempien tapahtumien kustannuksella.

Ahveniston autourheilijat ry toivottaa kaikesta huolimatta lämmintä, ja toivottavasti myös autourheilupitoista kesää kaikille autourheilun ystäville. Siirrämme katseemme jo kesään 2021, jolloin jälleen pyrimme järjestämään parhaan mahdollisen tapahtuman legendaarisella Ahveniston moottoriradalla.

Ahveniston autourheilijat ry:n hallitus

Lisätietoa:

Ahveniston autourheilijat ry
pj Tommi Muilu
tommi.muilu@gmail.com
P. 040-8422628