Nelipyörä GP saatiin menestyksekkäästi maaliin!

16.-17.6.2018 Ahvenisto Race Circuitilla runsaassa auringonpaisteessa ajettu Nelipyörä GP saatiin menestyksekkäästi maaliin! Suuret kiitokset kaikille mukana olleille, erityisesti reippaalle talkooväelle, joita ilman rataa eivät autot kiertäisi. Radallakin menestystä tuli, Suvi Jyrkiäisen ja Kosti Joutvuon pokatessa loistavat podiumpaikat omissa luokissaan!

Tällaisen tapahtuman järjestäminen vaatii seuraltamme suuria ponnisteluita, sillä tekemistä riittää valtavasti, ja se ajoittuu pitkälle aikavälille, ei pelkästään kisaviikonlopulle. Kisatapahtuman järjestelyistä löytyykin sopivaa puuhaa aivan jokaiselle, tarjoten loistavan mahdollisuuden päästä seuraamaan suomalaisen moottoriurheilun tilaa paalupaikalta, aivan toiminnan ytimestä.

Seuraava suurempi ponnistelu on 18.-19.8.2018 Ahvenistolla ajettava Historic Grand Race, jonne perinteisesti odotetaan varikon täydeltä toinen toistaan hienompia kilpa-autoja ja rentoa meininkiä. AAU avustaa jälleen Historic Race Finland ry:tä kisatapahtuman järjestelyissä, joten nyt onkin hyvä hetki varata kyseiset päivät kalenterista ja ottaa yhteyttä seuramme puheenjohtajaan Jouni Heikkilään (p.0400 – 515524) ja ilmoittautua mukaan tekijätiimiin!