Kultakeskuksen sisärata

 

Talvikaudella pienoisautoilua voi harrastaa Kultakeskuksen kiinteistöön (Paroistentie 2) rakennetulle sisäradalla. Sisärata on tarkoitettu 1:10-mittasuhteen autoille. Pinnaltaan se on EOS-mattoa, ja tyyliltään se on offroad-rata.

Sisärata on auki viikon kaikkina päivinä klo 9-22. Ajaminen radalla on maksullista. Saatavilla on niin kausikortti, kuin kertamaksu. Rata on käytössä Marraskuusta 2022 Huhtikuulle 2023.

On suositeltavaa liittyä Hirvilampi RC -Whatsapp-ryhmään, jossa esim. radan käyttäjämäärää järjestellä ja sopia etukäteen. Voit liittyä ryhmään tällä linkillä.

Hinnat:

  • Kausikortti (aikuinen) 250€
  • Perhekausikortti 300€ (1 aikuinen + saman ruokakunnan lapset)
  • Nuorisokausikortti 100€ (2007 tai myöhemmin syntyneet)
  • Päivämaksu (aikuinen) 15€ / päivä
  • Päivämaksu vuonna 2007 syntynyt tai nuorempi, 5€ / päivä

Halutessasi ajamaan, maksa valitsemasi suoritus tilille ennen radalle tuloa:

Ahveniston autourheilijat ry
FI17 5680 0020 2032 26
BIC: OKOYFIHH

HUOM!!! Viestikenttään merkintä ”Kultakeskus ratamaksu (aikuinen tai nuoriso)” tai ”Kultakeskus kausikortti (aikuinen, perhe, tai nuoriso)” HUOM!!!

Ota kuitti tai kuva maksusta mukaan radalle!

Lähetä kuva maksusta tekstiviestinä tai whatsapp-sovelluksella jollekin meistä:

Raine, 040-716 6650
Nico, 044-550 2340

Mikäli radan ulko-ovi on lukossa, voit noutaa avaimen radan vieressä olevan Vethaus- eläinsairaalan eteisessä olevista avainkoteloista, ne sijaitsevat eläinten pesualtaan vieressä. Toinen kotele on tarkoitettu kausikorttilaisille, toinen kertamaksuja varten. Lähetämme paluuviestinä avainlokeron numerokoodin. Muista palauttaa avain koteloon! Huomaa, että radan toimintaa pyöritetään täysin talkoopohjalta, joten lähetä pyyntö hyvissä ajoin.

Sisäradan sijainti:
Sisärata kartta

Sisäratatoiminnan tavoitteena on tuottaa mahdollisuus matalan aloituskynnyksen harrastamiselle, sekä tarjota kaiken tasoisille kuskeille tarkoituksenmukaiset puitteet harrastukselle. Toiminnassa aloittelevat kuin jo pitkään harrasteneet ovat tasa-arvoisia, ja kaikille tarjotaan yhtäläiset mahdollisuudet harjoittelulle taitotasosta riippumatta. Yleensä olemme jakaneet ajoajan ainakin kahden eri tasoryhmän välille 10-15 minuutin vuoroihin, jolloin radalla oleva kalusto on suunnilleen yhtä nopeata, eikä vaaratilanteita nopeuseroista johtuen pääse syntymään.

– Saavu radalle vain täysin terveenä!
– Käytä käsidesiä sekä kasvomaskia.
– Täytä nimesi lokikirjaan heti saavuttuasi radalle, löydät sen mekkausauleen pöydältä.
– Lue radan toimintaan liittyvät ohjeet rata-alueella ennen ajamisen aloittamista.
– Sisärata on tarkoitettu 1/10 ja sitä pienemmille autoille.
– Korjaa aina radalle aiheutuneet vauriot, siirrä hyppyrit ja reunaputket paikoilleen jne.
– Huolehdithan, että kalustosi on puhdasta.
– Huolehdi aina ennen radalle menoa, että kalustossa varsinkin pohjassa olevat ruuvit ovat kunnolla kiinni, ja ettei puskureissa, siivissä jne. ole teräviä reunoja. Ne repivät herkästi maton.
– Akkujen lataus aina LiPo-pussissa!
– Vie omat roskasi mukaasi. Jätetään tila siistimpään kuntoon kuin tullessa.
– Ajaminen tapahtuu omalla vastuulla, jokainen vastaa itse syntyneistä vahingoista.
– Käytä äärimmäistä varovaisuutta astuessasi radalle esim. nostamaan kaatunutta autoa. Vanhemmat vastaavat lapsiensa toiminnasta rata-alueella.
– Sisärata on tarkoitettu kaikille, vasta-alkajista kokeneempiin kuskeihin. Pidetään homma rentona, turvallisena, ja hauskana.
– Sovitaan ajovuoroista, mikäli tarvetta tulee, jotta kaikki mahtuvat radalle. Tarvittaessa ajoaika jaetaan 10-15 minuutin jaksoihin.
-Rengaistukseksi radalle suosittelemme Schumacherin Low Profile Cut Stagger  (2WD eturengas) sekä Cactus (takarengas).